El lector escriu

Solidaritat amb el cos sanitari

Amb ràbia i impotència veiem com una certa ciutadania no fa cas dels continus advertiments i recomanacions sobre els comportaments que la ciutadania ha de tenir en els moments de l’actual pandèmia. Suposo que no s’assabenten del que passa perquè només estan pendents de quin concert o espectacle de masses està programat. El que repetidament el cos científic i mèdic adverteix no els arriba. No els interessa. La seva ànsia de disbauxa els situa en un món irreal.

Els metges, infermeria i altres serveis sanitaris estan esgotats, veuen perillar les seves vacances pel comportament d’un incivisme present en la ciutadania. Els de la gresca i botellots esperen: prohibició o permissió, no fan raonaments equilibrats de comportament. Esperen de les autoritats que siguin taxatives i els imposin prohibicions, que ja es cuidaran de saltar-se-les, no fent-ne cas. Les recomanacions no valen, directament se’n burlen.

Després molta part d’aquesta ciutadania reclama drets, quan ells se’n foten de tots. Només preval el seu caprici de gresca, borratxera i sexe. Aquests ciutadans han estat, però, educats en una família, que esperaran que siguin atesos els seus familiars contagiats en les festes o concentracions d’amics i familiars. I volem ser un nou estat? Amb aquest tipus de ciutadania no ens en sortirem. Més cultura i sentit de responsabilitat.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia