El lector escriu

Madrid, paradís fiscal

La Comunitat de Madrid, amb Ayuso com a reina del neoliberalisme extrem que acumula dècades de baixades d’impostos a rics –engrunes a la resta–, es lamenta de no tenir diners per gastar en Sanitat i Educació –encara que els privatitzi per darrere mitjançant l’ús i abús de la concertada–, i per això tots dos serveis estan a la cua d’Espanya en inversió per habitant i any. Ayuso sap que presideix un paradís fiscal dins d’Espanya i que, amb la seva política neoliberal a canvi de vots, atreu les grans fortunes i les seves empreses –exonerant-les de pagar patrimoni, successions i donacions–, buida els serveis públics i perjudica la resta del país, que veu com els seus acabalats contribuents volen a la capital, mentre s’amplia la desigualtat entre comunitats, cosa que ella mateixa sempre critica.

Senyora Ayuso: si abaixa impostos, abstingui’s de crispar per no tenir diners, abandoni el seu victimisme nacionalista, no es queixi tant i calli si per les seves polítiques insolidàries li imposen una taxa.

Madrid



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia