El lector escriu

Majordom al clatell

Vaig llegir un parer sobre Iceta dient que és un polític professional superdotat i que li agradaria comptar amb ell al seu equip. Cadascú pot opinar el que vulgui i alhora donar un retrat de si mateix.

L’ínclit ha demostrat que, com a poltroner, pot fer els papers de l’auca. Ministre d’Universitats, on el van expulsar de la UB pel fet de repetir sis vegades primer curs; d’Esports, i no l’han vist ni córrer per agafar el bus; de Treball, amb un full de no haver cotitzat al marge del partit; d’Economia, donant fe que domina el tema vivint com un maharajà sense pegar brot; de Cultura, evidenciant com de bé ho fa com a ballarí sandunguero; d’Agricultura, parlant d’hortalisses; de Defensa, que es va deslliurar de la mili a còpia de pròrrogues; de Justícia, i esbrinar si fiscalia depèn del Gobierno; d’Exteriors, i anar a veure cada dos per tres el seu admirat Pepe Borel; de Ciència, presentant els haikus ben quadrats de numeració; de Consum, demostrant que el físic no importa; de Memòria Democràtica, explicant els GAL; d’Agenda 2030, portant les prediccions de Deulofeu.

També de Sanitat, amb estudis clínics del que és un viruzz i un paràsit. Respecte al senyor Viruzz se’l nota alterat, mostrant acritud. Deu ser perquè no té taula? I per què el govern el té cara al sol? Uf, que dur.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia