El lector escriu

Estultícia nacional

L’indult concedit als presos polítics catalans, injustament condemnats, per a molts és un insult a l’autèntica llibertat de tot un poble adult. I és que fins que no arribi una incondicional amnistia a tots els presos polítics sense excepcions ni trucs partidistes, i els exiliats no puguin tornar a casa, l’Estat espanyol ens tindrà subjugats.

I així van seguint els dies d’ignomínia que Espanya protagonitza cofoia contra Catalunya, talment sínia que va abocant tota la immundícia damunt dels catalans, inclosos els nostres governants, els quals semblen conformar-se amb aquesta palmària i persistent injustícia, talment ja els anés bé que no sortim de l’estultícia nacional que implica viure dins d’un règim neoautonòmic que tan limita les nostres llibertats i frena i compromet greument el pas que ens ha de portar, a la fi –de facto i de iure–, a la nostra necessària independència, ço és: a la nostra supervivència com a nació.

Canadà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia