El lector escriu

Un nostàlgic llegat fotogràfic

En l’edició d’aquest diari del dimecres 18 d’agost, la periodista Gemma Busquets, seguint les explicacions de Lurdes Boix, arxivera del Museu de l’Escala, publicava un article dedicat a recordar l’obra d’un fotògraf gironí, amic també de l’Escala, desaparegut fa poc. Un home de gran bonhomia, que tot i no ser fotògraf professional n’era un afeccionat vocacional, que ha llegat a Girona i l’Escala un gran nombre de fotografies d’una gran qualitat. Es tracta d’en Miquel Bataller, un amic de la infantesa, compartida al barri gironí del Mercadal, i darrerament a través de la colla de jubilats caminaires Plantem Plançons.

Per això, en nom propi i de la resta de companys, agraïm la publicació de l’article en record del nostre company, anunciant la seva extensa obra que, ben documentada, està a l’abast de tothom. Es pot consultar informàticament a través dels fons de la Diputació de Girona i del Museu de l’Escala.

En Bataller, persona amable i senzilla, com a fotògraf no era amic de fer-se’n publicitat, per això mereixia que algú ho fes per ell. Per aquest motiu, tots els que hem gaudit de la seva amistat, i en especial la seva família, ho agraïm als que ho han fet possible. De ben segur, en Miquel, des d’on és ara, també ho agrairà! I humil com era, dirà: “N’heu fet un gra massa!”

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia