El lector escriu

‘Titanic’

És el nom d’un dels vestits de paper que s’exposen a la sala d’exposicions del Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta). Paper i fil a la festa. 50 anys del concurs de vestits de paper d’Amposta n’és el títol. Tots “han estat presentats, i molts també premiats, en alguna edició, que té quatre categories (moda actual, vestits d’època, vestits de fantasia i moda infantil)”. Recomano visitar-la perquè hi ha l’oportunitat d’observar els vestits de paper de ben a prop i apreciar-ne tots els detalls. Un gaudi, aquest, que és impossible en una desfilada, “l’únic moment en què es llueixen en públic”. La visita inclou lectures com ara: tipus de paper, tècniques de confecció en paper, l’alta costura en paper...

Tot gràcies “al treball artístic i artesanal de més de vuitanta modistes, modistos, cosidores i ajudants ampostins que han dissenyat i confeccionat vestits de paper per participar en totes les edicions” (fonts i més informació a museuterresebre.cat). Fins al 3 d’octubre.

Amposta (Montsià)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia