El lector escriu

Ni un pam de net

Les notícies que dies enrere van encapçalar els informatius –una, la fiscalia del Suprem titllant el rei emèrit de comissionista i que no sabem si arribarà a bon port, i l’altra, el comunicat oficial de Puigdemont desmentint amb explícita contundència el suposat “pla d’acció exterior” interceptat per la Guàrdia Civil– en cap cas són fruit de la casualitat, ans al contrari. Les cortines de fum utilitzant l’independentisme s’han tornat el segell per excel·lència de la venjança espanyola més carca.

Queda palès, doncs, que en el seu afany per destapar estratègies la policia més política fa i desfà a mercè dels que, conformats, es deixen aixecar la camisa i accepten les desinformacions més malintencionades.

Tanmateix, sense haver-hi ni un pam de net, es continuen llançant punyals a la lleugera, deixant constància d’una realitat que, desencaixada, alimenta l’ego d’uns quants i n’escapça el d’uns altres.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia