El lector escriu

La gratuïtat de les autopistes catalanes

La gratuïtat de les autopistes catalanes és un dilema que portarà molt d’enrenou entre els catalans, perquè els únics beneficiats són els estrangers, que podran circular lliurement, i els danys a llarg termini els pagarem nosaltres.

Després de tants anys de pagar per circular per l’autopista, tothom ho tenia assumit, i ningú tenia en compte que s’enriquia un sector especulatiu i especulador. Ara això ha canviat i el problema hi serà quan el temps i el trànsit obliguin a fer obres de millora i manteniment. Jo crec que s’hauria de continuar amb el pagament, però reduït al mínim per mantenir despeses i un petit percentatge de benefici perquè el govern de la Generalitat pugui atendre els pagaments amb més solvència, perquè s’ha de tenir en compte que no tots els ciutadans són usuaris de l’autopista i també tenen dret als beneficis, donat que els seus impostos també cobreixen les necessitats de tots en general, tant si són usuaris de les autopistes com no.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia