El lector escriu

Atureu-la

Atureu-la, que algú aturi l’alcaldessa Ada Colau. Amb l’excusa de reduir el trànsit de la ciutat ha destrossat Barcelona, ha omplert els nostres carrers de boles de ciment, pilons de ferro, aparcaments de bicicletes, etc., per no parlar de les illes de vianants, per on passa qualsevol artefacte amb rodes sense respecte pels vianants.

Ara s’ha posat en contra dels barris amb carrers petits i amb poc trànsit; per exemple, a Horta, a la part que dona a Valldaura, els carrers que anaven cap aquí, ara van cap allà; la meitat del carrer és de pujada i l’altra meitat, de baixada, la qual cosa augmenta exponencialment el trànsit. Fins i tot ha desviat cotxes per un carrer que era totalment per a vianants. També vol fer desaparèixer les casetes del barri de la Clota i, si pot, els safareigs d’Horta, que formen part de la història del barri i de la ciutat.

Per favor, que algú l’aturi.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia