El lector escriu

A veure si ho enteneu

A veure si ho enteneu d’una vegada, polítics catalans. Hi ha un clam majoritari independentista que demana unitat. Unitat estratègica, perquè demanar una altra cosa és inversemblant.

És deplorable observar les continuades manifestacions d’enfrontament –divisió, tírria, odi, etcètera– entre socis de govern. Del nostre govern que ens ha de portar a un futur millor per al nostre país.

En la Diada d’enguany la comunitat independentista hi ha estat, malgrat les dificultats pandèmiques i la imatge pública d’alguns dels nostres governants. Hem tornat a demanar unitat i ho tornarem a demanar una i mil vegades, si convé. No ens satisfaria demanar dimissions per incompetència. No s’ho mereixen alguns polítics ni l’estament polític governamental en general, però el que no es mereix el poble català és aquesta imatge d’uns socis de govern enfrontats un dia sí i l’altre també. No s’adiu amb el nostre nivell de consciència nacional, cohesió social, civisme i convivència que demostra cada dia i que no dimiteix ni dimitirà mai de la seva identitat i objectiu de voler ser un poble lliure.

Montcada i Reixac (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia