El lector escriu

Ajuntament de Salt

Voldria donar un toc d’atenció perquè a l’Ajuntament tenim un mal informat i un informal i a Xaloc una visionària Regina Franqués que no sap contestar al que posa a les instàncies. El mal informat és el senyor alcalde, Jordi Viñas, i l’informal, l’Antoni Vidal.

L’any 1989 vàrem treure la placa del gual i vam portar-la a l’Ajuntament per fer efectiva la renúncia i durant aquests 29 anys no se’ns va girar cap rebut, i sense previ avís l’any 2018 ens envien un rebut al meu nom quan havien de ser tres rebuts i quan la casa estava venuda.

Vaig fer un escrit a Xaloc perquè fessin tres rebuts i em contesten que faci un recurs davant del jutjat; parlo amb el regidor i em dona la raó però al cap de mesos se’n desdiu.

No entenc que aquests senyors, a l’hora de solucionar el tema, es dediquin a posar gasolina al foc, i si aquestes persones que estan al capdavant de la institució són les que han de vetllar pel bon funcionament, anem pel mal camí i espero que a les pròximes eleccions es trobin el que mereixen, que és estar a l’oposició.

Salt (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia