El lector escriu

El regust amarg d’un iogurt

Quan prens un iogurt d’una coneguda marca que s’elabora a la Fageda, t’adones que les últimes cullerades et deixen un regust amarg. Aquest mal gust el deixen les llàgrimes de persones que, com jo, hem estat foragitades d’una manera poc amable, dantesca i deshumanitzada.

En el meu cas, després de vint-i-vuit anys dedicada al projecte, vaig ser acomiadada a finals d’estiu, el dia que tornava de vacances. Em vaig incorporar un dilluns a les nou del matí, i sense esperar-ho al migdia ja m’havien acomiadat, m’enviaven a casa amb la consigna “demà no tornis”, havent rebut les explicacions mínimes i acollida per les gèlides paraules de la direcció de recursos humans.

L’impacte rebut ha estat dolorós i no se m’ha facilitat el comiat d’aquelles persones amb qui al llarg dels anys hem compartit tant. Pel taller ocupacional sento un profund agraïment; vull donar-vos les gràcies de manera sincera, i a totes les famílies, per haver-me deixat ser i acompanyar-vos al llarg d’aquests anys, dia rere dia. Ens hem donat suport i hem crescut junts. Vull agrair-vos el suport rebut. Sabem que la vida massa sovint és plena de dificultats, i a poc a poc les anirem superant.

I al projecte que es vanagloria de social, que s’omple la boca amb paraules com dignitat i sentit... només em resta dir-los, al seu president i companyia, que es creguin més el que prediquen i que s’ho apliquin. No es pot usar i abusar de les persones, no som vulgars dades d’un Excel.

Santa Pau (Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia