El lector escriu

Pere Casaldàliga i Pla

Ja és sabut que un bon pedagog no té preu. I, quan la seva vida és un exemple del que diu sobre la vida, la veritat, l’amor, la comprensió, etc., cal rellegir-lo sovint. Endreçant un calendari de l’any passat que ens va regalar un germà nostre que és la bondat vivent, vull reproduir unes frases del bisbe que ens va deixar el 2020 i ara és al cel (i jo us ho asseguro). “No n’hi ha prou amb ser creient, també s’ha de ser creïble.” “La major part de la societat, avui dia, sobreviu en comptes de viure.” “On no hi ha llibertat no hi pot haver justícia.” “Un poble només és lliure quan és independent, autònom i sobirà.” “El consumisme està consumint les persones.” Tot això sense amor és impossible d’assolir, donat que l’estimació es regala, es dona a canvi de res i per això és el valor més preuat de la vida.

Estimem Catalunya (una nació sotmesa, robada, maltractada...) i persistim fins a fer-nos independents sense defallir mai, mai, mai, mai, mai...

Vilassar de Dalt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia