El lector escriu

Quin futur ens espera

Un futur incert i un present ple d’obstacles per poder sobreviure a una crisi econòmica que sumada a la climàtica a dia que passi ens farà més pobres i als rics, més rics. La guerra d’Ucraïna i l’emigració, avui xifrada en cent milions de persones, estan canviant les coordenades del futur de la humanitat. L’extrema dreta creix amb falses promeses mentre els partits més tradicionals han perdut credibilitat pel fet que la societat, dissortadament, ha evolucionat vers un futur ple de dubtes i els en culpabilitzen.

L’atur i la manca d’ofertes d’un treball digne, ben remunerat, han estat la causa de vagues, desordres públics, robatoris i ocupacions d’habitatges totalment il·legals malgrat les lleis de l’embut. L’atur juvenil a l’Estat espanyol, la xifra és d’escàndol. L’escalfament global malmet collites i va desertitzant la terra. El món de la pagesia en precari, poca aigua, molt de sol, temperatures d’infern i preus infravalorats fan que pobles sencers es trobin abandonats.

Què serà dels nostres fills i nets si els estats no es posen d’acord per salvar el planeta? Si en el món hi ha un depredador aquest és l’home, molta ciència i poca consciència del que ens envolta i el seu futur.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia