Opinió

Temps d’espera per fer-se proves diagnòstiques a la sanitat pública

La denúncia que fan diferents secretaris de la UGT a Girona sobre l’espera per fer-se una prova diagnòstica que diuen que es duplica en cinc anys, publicada a El Punt Avui el dia 23-06-2022, vull manifestar enèrgicament que no s’ajusta del tot a la realitat. Diuen que per fer una ecografia abdominal poden tardar fins a 160 dies.

La meva doctora de capçalera, el dia 25 de maig de 2022, va demanar-me una ecografia abdominal. Me la varen fer al Güell el dia 9 de juny de 2022. Comptats amb els dits de la mà, són 16 dies i no 160 com manifesten.

No soc un amic de..., tampoc parent, ni fill de..., soc un ciutadà jubilat del carrer a qui no agrada que els sindicats no siguin prou curosos a l’hora d’esverar el galliner de la nostra sanitat i provoquin malestar ciutadà dintre dels serveis de la nostra salut pública.

D’acord que patim molts dies d’espera, i massa, per fer-nos segons quines proves diagnòstiques, jo també, per l’edat, en soc una víctima en altres proves, però no ho generalitzem.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.