El lector escriu

Crítiques constructives i destructives per diferents objectius

Fa poc, a la Festa de la Rosa, hi va assistir el president del PSC-PSOE, Salvador Illa, sense Pedro Sánchez per positiu de covid, i la festa la va convertir en una plataforma electoralista per estirar uns vots per al PSC més que per construir ponts d’entesa amb els catalans, tal com ens vol fer creure. I van ser crítiques polítiques contra l’independentisme de manera bruta i per guanyar la presidència com un ocupa del 155 a Catalunya.

Ja ho vam veure en el debat del govern català amb el no al referèndum amb un aspecte de fatxenda volent marcar territori espanyol en comptes d’autocriticar-se per tots els deutes financers, que són ancestrals, o pel fet que agafar un tren sigui tota una aventura, o que Sánchez encara no hagi respost sobre la milionada de l’espionatge amb Pegasus del Catalangate, com si no passés res! El que tampoc el senyor Illa no hauria de permetre és que l’adversari del PP a Andalusia Juanma Moreno anunciï que vol repatriar l’empresariat català amb l’esquer de les seves rebaixes fiscals, aquest és el nivell dels polítics, com també Salvador Illa, corrupció i repressió franquista i marcant paquet al Congrés dient que és un govern dèbil però que vol per a ell.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia