El lector escriu

Anglès, Memorial Joan Buxeda

Aquestes passades Festes del Remei, a la nostra vila, hem gaudit, amb una més que notable participació, de la tradicional Cursa del Carrilet. Enguany, hem tornat a celebrar el Memorial Joan Buxeda, un esportista nat que juntament amb una bona colla de companys, durant el segle passat, fou el promotor de l’esmentada cursa. Malauradament, en Joan ens va deixar fa uns anys, en plena flor de la vida. En Joan era una persona amb uns principis humans molt destacats, amic dels seus amics. Sempre estava a punt per organitzar actes esportius, com el que ja hem celebrat. Les qualitats esportives innates han quedat ben reflectides amb els nombrosos trofeus aconseguits en la seva trajectòria, tot afegint-hi, com no podria ser d’una altra manera, la colla d’amics que va fer corrent i corrent.

Ja veus, Joan, com passa el temps, però els teus amics d’Anglès i de fora d’Anglès sempre et tindran present, com així s’ha pogut demostrar en aquesta darrera edició de la Cursa del Carrilet. Deixa’m agrair-ho de part teva al CW Anglès, l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la bona colla d’amics que, dia rere dia, corríeu, fent allò que més us agradava.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia