El lector escriu

Cap Girat

Quan un dels periodistes esportius amb més prestigi del país afirma categòricament que les “faltes” formen part del joc (futbol) és que quelcom està fallant. Fer “falta” significa que una determinada acció no és al reglament i per això es penalitza, perquè és una falta. Per tant, no pot formar mai part del joc. Un altre comentarista català i també molt reconegut, referint-se a l’equip de futbol de Girona, va dir que la “Real Societat” havia fet 20 faltes, mentre que els gironins només n’havien fet vuit. Això és falta de contundència, va afegir-hi, i ací no es pot guanyar. El més trist és que aquestes opinions estan molt generalitzades.

Aquesta mentalitat fa que sigui més efectiu el joc destructiu, el joc brut, la picaresca, les males arts, etc. que la noblesa del joc net. Malauradament, no és res més que un reflex del que passa en tots els àmbits. Com va dir George Orwell (1984): “La guerra és la pau.”

Begur (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia