El lector escriu

A Sant Pol de Mar no es pot ser bona persona

Al carrer Nou de Sant Pol no es pot circular en cotxe. És el carrer on hi ha la farmàcia. Res a dir. El proppassat dia 22 d’agost vaig passar-hi per acompanyar una persona de 86 anys que no pot caminar i que necessitava anar a la farmàcia. Jo mateix tinc una minusvalidesa. No soc del municipi i desconeixia la prohibició. Quan me’n vaig adonar ja estava al mig del carrer. Vaig escriure a la policia local per explicar de bona fe el fet. Silenci. El resultat, rebre una sanció de 100 euros per la infracció sense opció a descompte. Vaig trucar novament a la policia local, vaig escriure al mateix alcalde i el regidor de Via Pública dient que no em semblava ètic ni just que la resposta fos l’execució de la sanció. Aquesta vegada vaig rebre una trucada telefònica amb cinc minuts. Bones paraules i disculpes. Resultat final: novament la notificació per pagar la sanció.

En aquest món, malauradament, no es pot ser bona persona. Llavors, hem d’actuar amb tota la mala fe possible per fer un món millor? M’hi nego però em dol, i molt. Ara entenc que sigui un poble amb un bon nivell de renda i que no toquin ni quarts ni hores.

Granollers (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia