El lector escriu

Al Tribunal Constitucional

A les meves mans tinc un pin, “Els peus preciosos”, que té la mida real dels peuets d’un nen no nascut de 10 setmanes, edat en què el nen està completament format del cap als peus i només necessita temps per créixer. El Tribunal Constitucional, a qui correspon defensar els drets humans dels nascuts i dels encara no nascuts, s’ha pronunciat favorablement respecte a la legalitat per posar fi a la vida de tants nens i nenes que cada dia a Espanya, mitjançant l’avortament provocat, es veuen privats del seu dret més fonamental: el dret a viure. Lamento, doncs, que el Tribunal Constitucional avali la constitucionalitat de tal crueltat, on la vida de l’infant no nascut no té valor i la maternitat no és apreciada.

Cap on encaminen vostès la societat? Quin missatge tan trastocat donen a la nostra joventut? L’avortament provocat no és cap solució, la dona pateix seqüeles i l’infant mor violentament dins del ventre matern. No cal sotmetre les dones embarassades i els infants a aquest patiment, perquè sempre hi ha la porta oberta a l’adopció.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia