El lector escriu

Crònica del concert ‘Tot i més’ amb Toti Soler i d’altres

El dissabte 11 de febrer, a l’auditori de La Mercè de Girona, va tenir lloc un concert especial. El protagonista, el fascinant músic Toti Soler, es va mostrar tot ell. Sí, va interpretar sol i amb una gran sensibilitat transportada per una tècnica pulcra i pròpia unes vuit peces significatives del seu repertori, però encara n’hi va haver més; i, acompanyat de Nan Mercader –multipercussionista contrastat–, d’en Tomàs Pujol –virtuós i sensible baix elèctric– i de la veu dolça i clara de la Dèlia, va desgranar la instrumental Sardana flamenca i la cançó Petita festa. Entremig, en Toti i tots van fer sonar la cançó Què sé jo, d’en Carles, psicomúsic. L’acte va continuar amb un quart d’hora de la bellíssima Suite de l’estany, d’autoria compartida entre en Nan (amb el hang) i en Tomàs (amb un baix que parla) amb incursions en algunes creacions d’en Toti (Em dius que el nostre amor, per exemple) i... què sé jo. Després, les veus dolces i la flauta i la guitarra de Tara i Dèlia (Crazy Cat Lady), la percussió i el baix van incitar a una mani d’en Carles –veu i guitarra– que receptava “humor i amor = salut i medicina”.

En la recta final, un altre moment especialment emotiu va ser la interpretació de la cançó que es va estrenar: Tot i més, homenatge i reconeixement als dits de la música del protagonista de l’acte. “Toti, la música t’estima tant com els teus dits l’estan estimant“, repetia la tornada.

Uns 160 espectadors van seguir amb atenció i plaer una curta hora i mitja de concert. El bis Sílvia, joganer, rítmic i elegant, va tancar l’espectacle. Un dream team de la música d’aquí capitanejat per en Jordi Soler Galí, que va mostrar qualitat i veritat embolcallades d’il·lusió i amicalitat, i que, tot i alguns (des)acords en contra, va guanyar per golejada.

Després de l’espectacle, un Toti emocionat va qualificar aquest concert d’únic. Serà l’únic Tot i més?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia