El lector escriu

Indefensió davant una injustícia

He comprat una casa al carrer Pompeu Fabra de Cassà de la Selva, via que té pals de llum i telèfon a totes dues voreres.

El meu habitatge, a més, té dos pals elèctrics dins del perímetre –bé públic (servitud que no consta enlloc) en un terreny privat. Cap lucre, i dos pals vells i una estesa elèctrica que passa pel bell mig de la piscina on es banyen dues nenes d’1 i 11 anys, i del jardí.

Reunits per separat, els tècnics de l’Ajuntament culpen la companyia elèctrica, i viceversa. Només es posen d’acord en el fet que pagui jo. I l’alcalde es limita a “convidar-me” a ser l’autopromotor veïnal per reformar íntegrament el carrer, a partir d’aplicar una economia d’escala.

El meu objectiu no és molestar cap veí, només busco una solució justa i dimensionada (que no hagi de pagar les millores de les connexions de servei de sis veïns, per exemple).

Finalment he sabut, gràcies a la Generalitat, que els pals que són dins la parcel·la, en la seva tramitació i legalització, anaven instal·lats a la via pública, com la resta de pals. Reportada la documentació al consistori, encara no tinc cap resposta.

Abans no ho veia lícit (import proper als 22.000 euros), ara sabent que anaven fora, aberrant.

Cassà de la Selva (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia