El lector escriu

A on ens porten?

El rei Felip, en Sánchez, els seus ministres, els partits de l’oposició, els aprenents de les comunitats autonòmiques i principalment la nostra, que s’ha abaixat els pantalons cada vegada que a Madrid li cal. I així veiem el paper galdós de l’Aragonès i la Colau amb el Borbó (que no veu que no el volem).

Inflació desbocada i els diners que va costar el sopar de la inauguració, preus de compra disparats, endeutats fins a les orelles i diuen que Hisenda ha recaptat un 60% més que l’any passat.

Tenim tants pessebres per acontentar, càrrecs doblats i de confiança, la corrupció que va sortint, que la vaca no dona per tant.

Canàries, el xantatge del gendre emèrit (què amaga?), trens que no passen pels túnels, la destitució injusta del director de Memòria Històrica de la Jonquera... no és d’ERC? El país esmicolat, en Sánchez viu més per Europa que el dia a dia del país.

Es va fer famosa una frase davant del procés que deia: “Feu un Tortosa”, i jo ara n’invento una altra: “Fem un Ferrovial“, vull marxar d’aquesta disbauxa, això més que una democràcia és “una merdocràcia”.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia