El lector escriu

Nota de reconeixement a l’hospital Josep Trueta de Girona

El dia 7 de febrer passat ens va deixar en Joaquim, espòs, pare i sogre estimat. El buit que ha deixat en la nostra família serà difícil d’omplir.

El nostre Joaquim era un home assenyat, savi i molt treballador que va dedicar tota la seva vida a una feina que l’apassionava: l’agricultura. Però va ser sobretot un home valent, que va saber afrontar amb dignitat la seva malaltia al llarg de 12 anys. Anys que va poder viure amb una bona qualitat de vida gràcies a un equip de metges, als quals la família queda profundament agraïda.

Al Dr. Codina Cazador i especialment als Drs. Joan Figueras i Santi López Ben, com també a tot l’equip de cirurgia digestiva de l’hospital universitari Josep Trueta de Girona.

El nostre agraïment també a l’oncòleg Dr. Xavier Hernández Yagüe, que va portar el nostre Joaquim amb una gran professionalitat però també amb una gran humanitat.

A tot l’equip de sanitaris i de serveis de la cinquena i vuitena plantes; per a tots ells el nostre més profund reconeixement.

Com a exmembre de la comunitat universitària de Girona em sento plenament orgullosa que aquests equips de professionals puguin preparar les noves generacions de sanitaris, tot desitjant que en un futur proper puguin exercir de forma digna en l’entorn on s’han format.

Foixà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia