El lector escriu

Els pobles bonics i les plaques solars

Els pobles són bonics si els carrers són nets, les façanes arreglades, si hi ha arbres i flors, construccions històriques i bones vistes als voltants. Per això hi ha ajuntaments que no permeten posar plaques solars fotovoltaiques ni tèrmiques per a aigua calenta per a autoconsum.

No sé de quin color polític són aquests ajuntaments, però crec que no s’interessen per l’estalvi de kilowatts a les factures de les famílies que hi viuen tot l’any. Potser aquests habitants ho tindran en compte en les eleccions municipals.

L’impacte visual. Quan caminem pel carrer veiem molt més els aparells d’aire condicionat i les antenes molt altes que les plaques als teulats.

Cal tenir en compte que amb les plaques solars el comptador elèctric es pot parar, que aquestes plaques són molt bon aïllant tèrmic i també s’estalvia utilitzar productes fòssils que són molt contaminants.

Isona (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia