El lector escriu

Educar els nens avui dia, una tasca difícil

Si educar els nens mai ha sigut una tasca fàcil, avui dia és, fins i tot, més difícil que en generacions anteriors, principalment perquè s’ha anat perdent al llarg del temps la grandesa dels valors.

Algunes persones poden creure que els nens estaven més ben educats abans, i altres el contrari, però el que és clar és que la infància d’aquella època i la d’avui no tenen res a veure.

En aquells anys es divertien tan sols sortint al carrer sota casa seva i jugant amb una pedra, mentre que ara, per a un nen, el més divertit és quedar-se a casa jugant a videojocs.

Evidentment, una de les diferències més clares ha estat la tecnologia, que probablement ha sigut el detonant que ha canviat tant la societat.

És per això que penso que els infants d’avui dia no tenen els valors d’abans, ja que les condicions de vida d’aquella època els feien valorar el seu entorn, mentre que ara, tot i no faltant-nos res, continuem sense valorar-ho.

El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia