El lector escriu

Simplicitat impersonal. Modernitat

Des de fa anys soc actiu en diversos àmbits. A l’inici, d’associacions escolars, associacions pel foment de la cultura i de la comunicació. Després, clubs de lectura, d’emprenedors, de cinema, associacions de veïns i moviments per a la independència. Allà on hi hagi quelcom per aprendre i aportar. Reflexionant sobre què fèiem llavors i què fem ara, en general, he observat una tendència al simplisme, quan no a la nul·litat, d’aportacions temàtiques pròpies... Mòbils en mà, amorrats, això sí. Es fa difícil de revertir aquesta tendència a la llei del mínim esforç i la màxima pedanteria que, ben amanida, esdevé com una modernitat. Estar connectat a... el que sigui, és com un artifici natural. Però, i el pensament? Vull dir el pensament propi sobre la temàtica que sigui.

És el que penso que ha esdevingut, com a resultat, una simplicitat, impersonal, amb una tapadora externa com de modernitat.

Cardedeu (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia