El lector escriu

Espai natural protegit de les Gavarres

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Consorci de les Gavarres, el Consorci Forestal de Catalunya, l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres i la Diputació de Girona. Tots aquests organismes i entitats, ni junts, ni per separat, són capaços de fer un manteniment mínimament decent dels camins i pistes forestals de les Gavarres.

Fa més de vint anys que practico la bicicleta de muntanya. I em conec bé les Gavarres, sobretot la vesant que dona més a Girona. I en aquests vint anys he vist com es degradaven molts camins que abans eren transitables i ara ja no ho són. No sé si per deixadesa o per descuit, però els camins es malmeten i s’omplen de vegetació, i es torna impossible transitar-hi amb bicicleta. Això no només és una llàstima perquè no pots gaudir tot el que voldries d’una zona catalogada d’espai natural protegit, sinó que si es tingués cura de desbrossar i mantenir la superfície mínimament anivellada d’aquests camins, es facilitaria l’accés als vehicles de bombers en cas d’incendi i també actuarien de tallafocs naturals. Repeteixo, una llàstima.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia