El lector escriu

Menjar de matinada a Barcelona

De mati­nada, sor­tim de ballar i tenim gana. Bus­quem algun lloc on fer un mos decent, però tret d’un forn de pa (de la franquícia que tot­hom coneix) no hi ha res obert. Si vols men­jar alguna cosa con­sis­tent de nit i/o mati­nada a Bar­ce­lona, l’oferta és molt minsa si la com­pa­rem amb la d’altres ciu­tats arreu d’Europa. Per exem­ple, pots men­jar-te un tall de pizza i un cor­netto a Roma o bé un döner a Berlín, on, a més a més, les boti­gues 24 h (spätkauf), tal com el nom indica, fan horari inin­ter­rom­put. Pro­poso dues solu­ci­ons per a Bar­ce­lona: dis­po­sar de més quios­cos de men­jar, per exem­ple tipus food­trucks o en esta­ci­ons de trans­port públic, per una banda, i per una altra, fer coin­ci­dir l’horari de tan­ca­ment de clubs i sales de con­certs –el que hom ano­mena “oci noc­turn”– amb l’ober­tura del comerç i la res­tau­ració. Totes hi sor­tiríem gua­nyant. Bon pro­fit i carpe noc­tem!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.