L'apunt

L'APUNT

Un bon porc i una millor cervesa

En un moment en què s'han posat tant de moda els productes i menjars fit, veggie o basats en superaliments de l'altra banda del món, vull trencar una llança a favor del porc i la cervesa, tenint en compte que aquest cap de setmana se celebra la seva festa a Manlleu. Tot i que a les xarxes socials no apareixen gaires fotografies de llonganisses, estic segur que alguns productes dels mestres xarcuters que seran a la capital del Ter són dignes d'Instagram. Obradors petits, feina artesanal i molta passió són la clau d'un producte ben arrelat a Osona. A la tradició comarcal vinculada al porc s'hi han afegit els mestres cervesers, que fan grans cerveses artesanals. Manlleu ho aplegarà tot en un maridatge ben trobat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia