Opinió

L’APUNT

Una connexió catalana al Soho

El Bòlit s’ha embrancat en una recerca sensacional, just per tancar l’etapa de Carme Sais al capdavant del centre d’art gironí, que permet descobrir la connexió catalana de l’escena artística més avançada del Nova York dels anys setanta. Food era el restaurant que les ballarines Carol Goodden i Tina Girouard van obrir al Soho el 1971 amb l’arquitecte Gordon Matta-Clark, però va ser sobretot el centre d’una experiència col·lectiva de l’art a través del menjar que Goodden havia adquirit a l’Empordà, durant una estada que li va permetre conèixer una cuina feta ran de terra, ran de mar. L’exposició documenta uns vincles fins ara només intuïts i els projecta al present a través de les reflexions sobre el menjar d’artistes actuals. Una gran troballa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.