L'apunt

L’APUNT

Aplaudiments a una manera de fer

“Només en petits reduc­tes vitícoles que hi ha per alguns indrets, entre ells Calonge, es fan aques­tes pràcti­ques”, deia ahir un dels autors de l’estudi que ha posat en relleu la des­co­berta de geno­tips únics en la vinya de Calonge. Petits indrets on agri­cul­tors fan créixer els seus ceps com tra­di­ci­o­nal­ment s’havia fet sem­pre, amb molt d’esforç, empel­tant sar­ments, man­te­nint les vinyes velles, i tot l’après de gene­ra­ci­ons en gene­ra­ci­ons. La tro­ba­lla d’aquests geno­tips és un reco­nei­xe­ment a la feina feta per aquests viti­cul­tors de Calonge durant anys i anys, però també un reco­nei­xe­ment a tots aquells pro­duc­tors que, sigui en el sec­tor que sigui, inten­ten man­te­nir un lle­gat i pre­ser­var-lo. Això els fa únics i dig­nes de tots els reco­nei­xe­ments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.