Opinió

L’APUNT

De milla zero, que és de casa!

El president de la Federació de Confraries de Pescadors de Girona, Toni Abad, en l’entrevista que publica avui el diari, dona arguments més que contundents als compradors gironins per apostar pel peix de la costa de casa nostra. U, els pescadors gironins no utilitzen tècniques de pesca agressives; dos, es pot i, segons ell, s’hauria d’exigir l’etiqueta de traçabilitat; tres, ajusten la pesca diària a la demanda del mercat, i quart, contribueixen a netejar les aigües, ja que no retornen al mar els residus que pesquen a les seves xarxes. I si els cal un cinquè argument, els pescadors de casa pesquen peix de casa, de milla zero, és a dir, peix que, quan es posa al foc, fa poc que ha deixat de bellugar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.