Opinió

L’APUNT

La ceba, de Figueres, sisplau

Excel·lent la campanya Del mercat al plat que impulsa l’Ajuntament de Figueres, i que portarà cuiners locals al mercat setmanal. Ho és perquè promociona el producte de proximitat i perquè demostra in situ com utilitzar-lo a la cuina. L’èxit d’aquesta campanya, no obstant, dependrà del nivell de les propostes gastronòmiques que els cuiners posin sobre els fogons de la plaça de Catalunya. La ceba de Figueres és, aquest proper dissabte, la primera protagonista. Farà bé el cuiner de torn d’aprofundir en les seves qualitats organolèptiques –és dolça i de textura tova– i de proposar plats fàcils i ràpids de preparar, com una amanida de ceba esclafada amb anxoves o qualsevol amb un bon sofregit de ceba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.