L'apunt

L'APUNT

‘Cocinados'

No és la pri­mera vegada que en parlo, però la represa del pro­grama Coci­na­dos, en què els bes­sons i cui­ners cata­lans Javier i Ser­gio Tor­res viat­gen per diver­sos ter­ri­to­ris de la península per des­co­brir-ne els pro­duc­tes i cui­nar-los a la seva manera, mereix que en tor­nem a par­lar. Pri­mer, perquè defugi el for­mat clàssic, tan gas­tat, de pro­grama de recep­tes. Segon, perquè recorre als page­sos, rama­ders i pes­ca­dors, el pri­mer graó de la gas­tro­no­mia, per enten­dre el pro­ducte. I ter­cer, perquè és amè gràcies a l'extra­or­dinària com­pli­ci­tat que només hi pot haver entre dos bes­sons. Algun però? I tant! A qui se li acut pro­gra­mar aquest espai més enllà de la mit­ja­nit, just després del cada cop més indi­ge­ri­ble –i mai millor dit– Mas­terc­hef?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia