Opinió

Tribuna

En biquini és suficient

“La distància dels Evangelis al cardenal Rouco és més gran que la de l'Alcorà a la xaria

Per seguir amb el hijab –vel– que algunes de les nostres veïnes (preteses) musulmanes llueixen, destaco dues frases de Dolors Bramon, sàvia en afers islàmics (El Punt Avui, 18): “L'Alcorà i la xaria a vegades es contradiuen.” “L'Alcorà especifica que les dones han de tapar-se només el sexe inclosos els pits.” És a dir que per ser una correcta musulmana és suficient dur biquini, això sí: en públic posat (a casa o al hammam –bany unisex–, pot anar conilla sense que la devoció se'n ressenti). Llavors, per què tanta olla amb el vel? Doncs a causa de la, subratlla Bramon, pretesa llei islàmica: la xaria. Que aplega els hadits –les dites– del profeta recollides quan feia... 300 anys que era mort; més la jurisprudència dels juristes: alfaquís, ulemes, muftís... que han asseverat sobre l'islam al llarg de més d'un mil·lenni.

Quant al vel, la immensa xaria l'ha estireganyat, segons el temps i el lloc, fins al burca, que arriba a embolicar-los el cos sencer. Complicat d'entendre? Nooooo! Per als cristians l'equivalent a l'Alcorà és el Nou Testament, la guia indiscutible (alguns, al llarg de dos mil anys, ho han reclamat i se n'han fet l'aresta). Però resulta que també existeix la “xaria cristològica”, elaborada amb posterioritat al fill de Maria, i congriada per concilis, papes, inquisicions, cismes, il·luminats... i en Rouco Varela. Els seguidors de Jesús, quantes coses no farien altrament si atenguessin (només) els Evangelis! Per mostra, botons: el Nou Testament no legalitza sobre la solteria dels capellans, la Trinitat o la virginitat de Maria. Amb tot, la distància que va dels Evangelis al cardenal Rouco és més gran que la que va de l'Alcorà a la xaria.

Però això del vel és pura cortina de fum. Per començar, la musulmana que du hijab i vol ser conseqüent amb la xaria ha de sortir de casa el mínim, ocupar-se dels fills, obeir i –si s'escau– compartir el marit, parlar l'imprescindible o abaixar la mirada en públic; de cap manera li és permès de discutir en platós de televisió i amb homes, exhibir cames i cul enfundats en uns leggings, ensenyar la creu del tanga quan s'ajup... I és que les nostres soi-disant musulmanes que així van i fan, i porten i defensen el vel, el que en realitat exigeixen, amb ignorància o mala fe, és poder i control; acotxades, sabent-ho o ignorant-ho, pels milions i el wahhabisme saudites. L'objectiu és l'hegemonia a Occident perpetrada de forma conscient i militant, o de forma inconscient pels “útils” de bona fe. Punts de pressió: hijab lliure, burquini de moda, piscines monosex, costumisme descristianitzat, dietes col·lectives halal, separació de sexes..., naturalment comptant amb la col·laboració entusiasta del bonisme més torracollons d'Occident. Espais d'incidència preferent: col·lectius de mestres, ONG, CUP, associacions de veïns, feministes...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia