Opinió

15 són 15

Ave Tarraco

Els tarragonins provincials glatim de goig i ja fem cua davant dels concessionaris de la Seat per demanar tanda per comprar el nou Seat Tarraco, talment com els anys daurats del Desarrollismo, quan la gent havia d’apuntar-se per poder comprar un Seat 600. Esperem la imminent notícia per inundar les carreteres de Tarracos. Publicitarem el nom romà de la nostra Província per tots els racons del món per on viatgem, ja que, cosmopolites com som, a l’estiu baixem fins al Cabo de Gata a remullar-nos els peus en platges menys congestionades que les nostres. Tanmateix haurem d’agafar l’autopista, ja que el Ministeri de Foment diu que ara no toca treure els camions de l’N-340 per tirar avall, i per tant continuarà el perill de tenir un accident greu.

No passa res, ja ens gratarem la butxaca, que la tindrem plena del Jocs Mediterranis. Aquests Jocs ens els hem regalat els tarragonins provincials, i posaran el nom de la Província a dalt de tot dels trending topics estatals. Això farà que gent de tot el món aterri a l’aeroport de Girona per venir a xalar amb aquests jocs que marcaran una fita en la història de l’esport. Com que Foment ha decidit que Girona, i no el nostre camp d’aviació, ha de ser la quarta pista de l’aeroport del Prat, i com que tampoc tenen plans per a l’estació intermodal, doncs els visitants segurament arribaran per altres províncies i evitaran el nostre aeroport. Minúcies. També haurem de tenir en compte que si venen amb l’AVE tindrem l’oportunitat superba d’agafar el flamant Seat Tarraco, o bé per recollir-los a l’estació que està a tretze quilòmetres de la ciutat, o bé per anar-los a buscar quan es perdin entre rotondes, avellaners i torxes de la petroquímica que hi ha pel trajecte. Els encantarà conèixer el nostre esperit olímpic quan vegin que tenim un peveter encès dia i nit a les petroquímiques. Cotxe i Jocs, tenim un futur lluminós. Ave Tarraco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia