Opinió

15 són 15

SEAT, Camp de Tarragona

La ciutat de Tarragona està d’enhorabona perquè SEAT ha decidit posar Tarraco al seu nou model de SUV, després d’una votació popular en què 51.903 persones, un 35,52% del total de 146.124 participants, han votat aquesta opció davant d’Àvila i Aranda, la tríada finalista del conjunt de 10.130 topònims de la geografia espanyola que van ser proposats a l’inici. Aquesta és una bona notícia per a la ciutat, i per al conjunt del Camp, ja que donarà una gran visibilitat i impuls a la marca Tarragona. Com deia el seu alcalde, una campanya de màrqueting impagable. SEAT, al seu web, defineix Tarragona com una ciutat mediterrània que respira cultura, esperit jove, història i arquitectura. Al meu parer, l’automobilística fa molt curt en la ressenya d’actius d’una ciutat esplèndida com Tarragona, intensament polièdrica. Ho escriu, amb admiració, un ganxet de Reus. Ben segur que si SEAT organitzés una nova votació popular per posar en relleu les virtuts de Tarragona en sortiria una extensa llista, de la qual seria molt interessant conèixer l’opció guanyadora. S’accepten apostes.

Imaginem-nos per un moment que SEAT hagués escollit Camp de Tarragona en lloc de Tarraco. Com descriuria aquest territori al seu web? Quines característiques en ressaltaria? També parlaria de cultura i història, o faria referència a altres aspectes? Com explicaria al món qui som i com som? Són preguntes que ens haurien de fer pensar quines són les senyes compartides del nostre territori. Quines són les dimensions que el vertebren i li configuren la identitat pròpia i diferencial. Quins són els atributs que el defineixen i caracteritzen. Quin és el seu atractiu i valor com a marca. Em pregunto, encuriosit, si en cas de votació popular la llista de trets explicatius del Camp de Tarragona seria molt extensa o hi hauria dificultats per fer-ne una relació llarga i complerta. I quina seria l’opció guanyadora? També s’accepten apostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia