Opinió

la crònica

Mentides sobre mentides

Després d’anys i anys afirmant, assegurant i proclamant als quatre fent que el Partit Popular era el partit més popular, no només de l’Estat esapnyol, sinó d’Europa, només s’han inscrit per votar el president del partit 66.000 militants. On són els 800.000 que deien? S’han fos com per art d’encanteri. Algú pot explicar amb certa coherència que més de 700.000 militants no pagaven? Algú pot explicar sense que li caigui la cara de vergonya que només 66.000 estan interessats a elegir el seu president? No serà que la gran militància que el PP deia que tenia era una simple mentida? No serà el mateix que quan parlen de la minoria silenciosa? No menteixen quan parlen de Catalunya afirmant que és la gran majoria de ciutadans? Tan poc com costaria comptar-nos en un referèndum.

Tornem, però, a les primàries del PP. A Catalunya, els milers i milers de militants del PP han quedat reduïts a 1.759. Segur que el senyor Garcia Albiol i el senyor Millo deuen estar molt i molt satisfets. Ara ja saben que tenen 1.759 vots i, a partir d’aquesta xifra, ja estan maquinant com augmentar-la per poder arribar a guanyar les eleccions a Catalunya. Estan analitzant quin candidat els proporcionarà més vots, si Soraya Sáenz de Santamaría o Pablo Casado. La cosa està molt renyida. Sáenz de Santamaría parla que a Catalunya es practica l’apartheid. Casado, per la seva banda, ens adverteix que encara s’hauria d’aplicar el 155. Com es pot veure, és una cursa per a saber qui la diu més grossa. Quina vergonya. El PP, a més de ser acusat per la justícia de partit corrupte, té un problema d’absoluta credibilitat.

Després de proclamar que són el partit més gran d’Europa resulta que no és veritat, que menteixen i que menteixen en pràcticament tot, com s’ha pogut comprovar amb aquests anys de govern Rajoy.

A Catalunya, Sáenz de Santamaría ha obtingut 296 vots, Casado, 736 i Cospedal, 372. Una munió. A les comarques de Girona, Millo-Sáenz de Santamaría s’ha imposat de forma clara: han aconseguit 72 vots, Cospedal, 13 i Casado, 11. No hi ha cap dubte que ha estat una victòria esclatant. Per això, el mai oblidat Enric Millo va gosar afirmar que “l’amplíssim suport de Soraya Sáenz de Santamaría a Girona és un aval a la feina feta de lluita contra l’independentisme”. S’ha de ser molt intel·ligent per a arribar a aquestes conclusions! És difícil trobar tanta ineptitud i tanta mentida. Però ells, el PP, continuen amb el cap ben enlaire, amb el discurs que són el salvador de la pàtria, que, gràcies a ells, Espanya ha superat la crisi econòmica i el gran desafiament de l’independentisme. Amb la perspectiva de tenir Sáenz de Santamaría o Casado com a presidents del PP, és de pura lògica que tot continuarà: la mentida, la corrupció, la defensa de la sagrada unitat de la pàtria, la manca de diàleg amb Catalunya, la nul·la independència del poder judicial...

Hem d’aconseguir que, si mai el PP torna a governar Espanya, nosaltres ja hàgim instaurat la República i que la independència sigui un fet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia