Opinió

Full de ruta

Revolució? Sí, en la directiva

L’equip que va fer el ridícul a Liverpool només tenia quatre jugadors diferents dels que van guanyar la darrera Champions. I la planificació?

Des de la vergonyosa derrota de dimarts a Liverpool, els socis i seguidors del FC Barcelona es debaten entre si cal una renovació o, directament, una revolució. I és que ja van uns quants ridículs en la Champions, tot i que els que més couen són els de Roma de l’any passat i el d’aquesta setmana. Doncs jo penso que cal tenir el cap fred i no prendre decisions, com ara fitxatges multimilionaris de nom i prou, que després no serveixin per a res. I és que aquesta és, al meu parer, la mare dels ous: la mala planificació esportiva. El Barça ha intentat assaltar aquesta Champions amb el millor jugador del món, sí, però amb gairebé el mateix equip que ja fa quatre anys va guanyar el Juventus en la darrera final disputada. Només quatre jugadors eren diferents dels que van jugar dimarts i, a més, els canvis han estat negatius, ja que faltaven Alves, Iniesta i Neymar. I si comparem Mascherano amb Vidal... doncs tampoc hi guanyem gaire.

El Barça té un equip envellit i, el que és pitjor, no ha fet els deures per substituir els que han marxat. I no parlo del fet que els fixatges de Coutinho o Dembélé no hagin funcionat, que també; defenso que has de pensar en fixatges per al que tu necessites. I necessitaves un substitut per al cap tan ben ordenat de Xavi i per a la profunditat d’Iniesta. No ho has fet i t’has quedat sense mig del camp. I has tardat tant a buscar un substitut a Busquets que ha hagut de jugar massa pel que hauria de passar ara, que disputés només determinats partits a l’any. O has provocat que Alba hagi arribat fos perquè, en aquest cas, no has volgut ni buscar un recanvi. O has fitxat un paio, Kevin-Prince Boateng, que ni és davanter centre ni té nivell per jugar en el Barça, cosa que ha provocat que el teu davanter centre jugui lesionat tot l’any. Un desastre. Podem debatre si l’entrenador no té nivell per a la Champions –sense capacitat de reacció a Roma i sense llegir què havia passat en el partit d’anada aquest any–, però cal buscar els responsables més amunt. I la revolució, allà, sisplau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia