Opinió

De reüll

Bones notícies

Superat el serial Neymar, afrontem el setembre amb alegria?

Han tingut mai la sensació que ens n’anem a can pistraus? Que si la crisi climàtica, que si la tensió política, que si la corrupció... I què me’n diuen, de la represa laboral en arribar el setembre (comptant amb la sort de tenir feina)? Com que l’ensopiment sembla que està prou estès, hi ha qui ha posat fil a l’agulla per trencar aquest cercle fosc. El músic nord-americà David Byrne ha decidit impulsar una revista digital, Raons per estar alegre, que només publicarà notícies positives. Els articles explicaran canvis reals que es puguin mesurar per animar els lectors i enfocar-los cap a visions més lluminoses de la realitat.

Perquè, de bones notícies, el món n’és ple. Només cal donar un cop d’ull als diaris per veure que Islàndia, aquell lloc que va deixar caure els bancs, s’ha convertit enguany en el primer país del món a prohibir que les dones rebin un salari inferior per una feina igual a la d’un home. Tant l’administració com les empreses privades poden ser multades si ho incompleixen. Però no hauria de ser així arreu del planeta des de sempre?

Bé. No ens enfilem a la primera. Una altra notícia positiva: Neymar no torna al Barça després d’haver estat el serial més seguit de l’estiu i d’acabar fent tot plegat una mica de vergonyeta. Però, vindrà en un futur si Messi s’hi encaparra? Què pot acabar oferint el Barça perquè torni? Trobar bones notícies sense contraindicacions no és gens fàcil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia