Opinió

Keep calm

Fins al final

Arribaran fins al final, oh, i tant que sí, que ja tenen España Global perquè els renti la cara. I tal dia farà deu anys

Fins al final, ens diu Pedro Sánchez que pensen arribar els serveis secrets de l’Estat per trobar vincles que relacionin polítics independentistes amb Tsunami Democràtic. És a dir, que estableixin una relació delictiva entre representants legítims d’una part important –amb majoria al Parlament– de la ciutadania i una “organització criminal que impulsa atacs terroristes”, que és com ha definit la Guàrdia Civil aquesta plataforma a la qual només se li pot imputar el “delicte” d’haver convocat amb èxit una protesta massiva contra la sentència del Suprem. Res no ens ha d’estranyar, tenint en compte la darrera perla del president en funcions que, cada dia que passa, ens dona mostres de la “serena fermesa” i el rigor intel·lectual amb què tant ell com els seus ministres busquen solucions al problema que té Espanya amb Catalunya. Serè i ferm ha dit que l’independentisme té la mateixa visió de la societat que la ultradreta. Un altre tros a l’olla per anar fent el caldo gros en què es barregen independentisme, violència, terrorisme, ultradreta i el que convingui. Grande-Marlaska ha estat especialment actiu en la seva condició de ministre de l’Interior. Troba impecable l’actuació de la Policía Nacional, menysprea els ciutadans ferits en les protestes i banalitza el terrorisme comparant els aldarulls de Barcelona amb els morts d’ETA. En un estat en què la divisió de poders dorm el son dels justos, el president del Tribunal Suprem arenga els militars anunciant mà de ferro contra els independentistes, negant-los la condició de racionals i la vicepresidenta Carmen Calvo amenaça Bèlgica si la justícia belga no lliura Puigdemont. Arribaran fins al final, oh, i tant que sí, que ja tenen España Global perquè els renti la cara. I tal dia farà deu anys. Llavors, els importarà un rave el que determini el Tribunal Europeu de Drets Humans, com acaba de passar amb la sentència injusta de la qual Marchena va ser ponent, que inhabilitava el president del Parlament basc, Juan María Atutxa. Són les eleccions, estúpid!, diuen els analistes polítics. Doncs res, a esperar l’11 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia