Opinió

De reüll

Factures per al 2020

Les tarifes, com ja hi estem acostumats, canvien de dècada tirant amunt

Estrenaré any i dècada havent de pagar una de les factures més monumentals que m’arribaran mai de la vida, pel trencament de la canonada que em subministra l’aigua a casa. Tremolo ja pensant en la factura que, ai senyor, m’arribarà per aigua que jo no he gastat. Però després de sis dies sense ni gota i les aixetes més seques que el desert, fregar els plats sense haver d’escalfar cassons ja em sembla un avenç d’última tecnologia. La meva serà una factura excepcionalment alta però no seré l’única que estrenaré l’any pagant més pels serveis de les companyies subministradores i per títols de transport.

Les tarifes, com ja hi estem acostumats, canvien de dècada tirant amunt i ens tocarà gratar-nos la butxaca per pagar pel transport públic, per circular per algunes vies, per canviar-nos de cotxe si, malgrat que ens funciona, és massa vell per circular per Barcelona... Any nou, preu més alt.

Alguns rebuts, però, poden portar alguna rebaixa, però tan insignificant que poc es notarà. És el que s’espera en el rebut de la llum, que es podria abaratir un 2% màxim si es tenen en compte els nous peatges i trams de facturació que proposa la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC). Serà una excepció remarcable, tot i que cal no oblidar que al rebut de la llum estem pagant una de les tarifes més altes de tot Europa. Engrunes per anar passant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia