Opinió

De reüll

Aixecar persianes

Van ser dels primers a abaixar la persiana però els van seguir d’altres

Al local de sota casa, una parella jove havia obert, feia uns mesos (més d’un any, segur), un local d’aquells que es lloguen per hores per a festes infantils i per aplegar tot tipus de colles. Està en un carrer del centre del meu poble, així que va tenir un èxit gairebé assegurat des del primer dia i l’ocupació era alta, i no només durant els caps de setmana. En la fase 1 del desconfinament, vaig veure com la parella recollia taules i cadires, desmuntava el parc de boles i tot tipus de mobiliari i ho pujava a una furgoneta. Van ser dels primers que van abaixar la persiana, però els van seguir un altre local que feia de servei educatiu i guarda d’infants; una papereria en franquícia; un cocteleria, i alguns altres...

Els sindicats CCOO i UGT donen suport a una campanya de la fundació privada ASCA (Acció Solidaria Contra l’Atur) que, amb el lema Ajuda’ns a tornar a aixecar les persianes, vol fer una recollida de diners per ajudar a preservar petits negocis. La campanya, que s’ha marcat els 10.000 euros com a objectiu de recaptació, consisteix a atorgar un préstec sense interessos, addicional als que ja tenien concedits, de 2.000 euros a retornar en 20 mesos, a partir de l’1 de gener del 2021, en quotes de 100 euros mensuals. L’entitat entén que el préstec sense interessos ha demostrat la seva eficàcia i que dos de cada tres projectes tiren endavant. Som-hi, doncs!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia