Opinió

Covid-19 i nou campus de salut

El 2021 estarà marcat per dos aspectes importants, des del punt de vista sanitari.

El primer continuarà sent la Covid-19. Tot i que ja s’hagi començat la vacunació, caldrà que mantinguem, durant bona part d’aquest any, les mesures de seguretat: distància, mans, mascareta i ventilació.

La vacuna és el principi de la fi. Ens aniran arribant tractaments, però la malaltia no desapareixerà d’un dia per l’altre.

Serà molt important que, durant el 2021, es facin campanyes de comunicació vinculades a la vacunació per donar informació veraç a la població. Totes les vacunes contra el coronavirus aprovades per l’Agència Europea del Medicament seran de plena confiança i constituiran la principal eina per controlar la pandèmia.

L’altre tema importantíssim per a Girona i per a tot Catalunya serà l’impuls del nou parc hospitalari de Salt.

Ho vaig dir fa pocs dies i no em cansaré de repetir-ho. Hem de posar fil a l’agulla al projecte del nou campus de salut i ho hem de fer ara. També necessitem reforçar l’atenció primària amb un nou CAP a la zona de l’eixample. Fa cinc mesos que es va arribar a un acord molt esperat i, a hores d’ara, no s’ha avançat gens o quasi gens. Per això, vaig suggerir la creació d’una oficina del projecte que vagi fent el seguiment de cada fase perquè les accions siguin ràpides, coordinades i encertades.

L’objectiu és fer curt i eficient el temps, tenint en compte que és un projecte llarg i complex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia