Opinió

A la tres

Se’t/’ns farà llarg, Pedro

“Facin via, Casado, Arrimadas, Abascal, González, Guerra i Aznar, tots cap a Colón. Com més aviat millor, que això serà tan lamentable com esgotador

Serà cada dia així, a partir d’ara? Ens haurem d’empassar cada dia tot aquest reguitzell de declaracions a favor i en contra dels indults? Haurem de sentir cada dia Pablo Casado dient això de les fotos del Gobierno amb Bildu, que tenim un govern espanyol “en fase terminal” i que sí, que sí, que anirà “amb orgull” a la manifestació contra els indults? Haurem de sentir cada dia els de Vox anunciant recursos i més recursos contra els indults i parlant dels “golpistas y separatistas”? Se’m farà llarg, francament. I hauré de sentir cada dia Inés Arrimadas (coi, Inés, on eres?) parlant d’“indultos ilegales” i competint amb Vox i el PP per veure qui surt més a la foto? Hauré de sentir cada dia els barons progres del PSOE entrant també a la mateixa cursa que Vox, el PP i Ciutadans? Ja fa un parell de dies que el PP va anunciar que recolliria signatures per tot Espanya contra els indults i que presentaria mocions als ajuntaments. Ja estan tardant, Vox i Ciutadans, a anunciar iniciatives populars com aquestes. Algun concert, mítings, no ho sé... O més manifestacions com la de la Plaza Colón que hi haurà a mitjan mes, no? S’imaginen Casado, Abascal, Arrimadas al costat de González, Guerra o Aznar? Coi, si el 2017 Illa i Borrell van fotografiar-se al costat del PP i de Ciutadans en una mani de Societat Civil Catalana, tampoc seria tan estrany, no? Diuen (diuen, diuen, diuen) que els indults arriben abans de les vacances d’estiu. Ja triguen, Pedro Sánchez. Perquè això se’ns farà llarg a tots plegats. Si cada dia hem de veure els teus barons, a Casado, a Abascal, a Arrimadas i a tot l’aparell judicial traient foc pels queixals, potser que feu via. Els presos, nosaltres, i em sembla que fins i tot la dreta i la ultradreta espanyola us ho agrairem. I em sembla que a tu mateix, Pedro, et convé no allargar-ho gaire. Servirà per al que servirà –que això ja ho veurem–, amb tant d’anunci de trobades institucionals (coi, tan difícil és això de mirar l’agenda?) i taules de diàleg, però si més no deixarem de sentir-los.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia