Opinió

A pams

Més Espanya

Ja saben quina és la conclusió que Zapatero n'ha tret, de la manifestació del 10 de juliol. Va venir a dir-nos-ho divendres a Barcelona flanquejat per Carme Chacón, una de les seves fans. Per a ell, el que ens cal és més Espanya, ja que el que l'amoïna són “les conseqüències polítiques” de la sentència. Ni les promeses incomplertes, ni la humiliació als catalans, ni el menyspreu de la sobirania popular.

Kosova

La independència de Kosova s'ha vist legitimada pel Tribunal Internacional de Justícia de l'ONU. Com deuen recordar, la ministra Chacón va decidir retirar els soldats espanyols de Kosova, la independència de la qual Espanya rebutja reconèixer. Molts polítics, Montilla entre ells, s'esgargamellen a dir que Kosova no té res a veure amb Catalunya. És veritat. De fet, tots els casos són diferents. En canvi, el dret d'un poble a decidir és exactament el mateix que el de qualsevol altre poble.

Chacón

Montilla rumia marginar una mica més els anomenats catalanistes –als quals Zapatero va tocar públicament el crostó divendres– en les pròximes llistes electorals. Sembla que Montilla ha començat a dissenyar el PSC del futur, un PSC que hauria deixat la Generalitat. Un PSC en crisi i, per això, un PSC que, deu considerar el seu màxim dirigent, ha de ser encara més fèrriament controlat des de la cúpula. Un PSC també més espanyolista, en què Chacón, a qui la sentència del Constitucional va semblar la mar de bé, pot tenir un gran futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia