Opinió

De reüll

Gastronomia al país del vi

Els cellers Corpinnat han fet palès el compromís per fer gran el Penedès

El Penedès ha tan­cat aquesta set­mana la pri­mera edició del Fes­ti­val Gas­tronòmic Cor­pin­nat, amb una par­ti­ci­pació de 2.472 per­so­nes en poc més d’un mes i mig. El Fes­ti­val Gas­tronòmic Cor­pin­nat va néixer de la volun­tat d’aquesta agru­pació d’onze ela­bo­ra­dors d’escu­mo­sos de qua­li­tat de cap­gi­rar la crisi del sec­tor deri­vada de les mesu­res per fre­nar la pandèmia de la Covid-19. Aquests cellers, jun­ta­ment amb 59 res­tau­rants de reco­ne­gut pres­tigi, han orga­nit­zat 65 sopars en espais sin­gu­lars de les seves ins­tal·laci­ons entre el 15 de juny i el 5 d’agost i han gene­rat un dels reclams eno­turístics més impor­tants del Penedès.

Amb aquesta acció, els cellers Cor­pin­nat han fet palès el com­promís per fer gran el Penedès a través del vi i la gas­tro­no­mia de qua­li­tat.

Des de fa anys, Cata­lu­nya es pre­senta com un país de vi i, des del sec­tor, han nas­cut ini­ci­a­ti­ves com el Fes­ti­val Cas­tell de Pera­lada o el Vijazz. El model de sim­bi­osi entre vi i cul­tura ha fun­ci­o­nat. Però què seria el vi sense la gas­tro­no­mia? Ningú al món ja no dubta del valor i el poten­cial de la gas­tro­no­mia cata­lana. Ara falta que el sec­tor del vi s’adoni de la neces­si­tat de tre­ba­llar con­jun­ta­ment amb el de la res­tau­ració per fer aflo­rar un poten­cial infi­nit per fer gran el país del vi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.