Opinió

A la tres

De cul per l’estètica

“M’estalvio ressenyar els diferents tractaments i tècniques, perquè algunes fins i tot no estalvien el dolor i reclamen més d’una sessió perquè tot surti perfecte

Atònita. Creieu-me que queden poques coses al món que em sorprenguin, i no perquè jo tingui una vida plena d’emocions i aventures i estigui de tornada de tot, sinó perquè he desenvolupat amb el temps una mena d’equilibri mental davant les absurditats que som capaços de fer com a espècie. Doncs el que deia. Atònita m’he quedat quan m’han comentat si ja sabia quina era la darrera tendència dels i les influencers que està arrasant a les xarxes socials i ha disparat les peticions a les clíniques especialitzades. No? No ho endevinen? Té a veure amb l’estètica i els òrgans genitals. Un experiment habitual que sempre dona resultats, diguem-ne, impactants. Doncs resulta que allò que ha de fer-se tothom, perquè és el súmmum de la felicitat és el blanquejament de l’anus. Fent una senzilla recerca per internet m’he trobat amb desenes d’ofertes de clíniques especialitzades que confirmen que aquesta tendència “per augmentar la bellesa de la zona” té seguidors i, encara més, seguidors disposats a pagar per obtenir un forat del cul menys fosc de l’habitual, que sembla que ara fa lleig. M’estalvio ressenyar aquí els diferents tractaments i tècniques, perquè algunes fins i tot no estalvien el dolor i reclamen més d’una sessió perquè tot surti perfecte. Entenc que el sacrifici ha de merèixer molt la pena per passar per un tràngol com aquest, i més quan els resultats no es veuen a simple vista i cal, si més no, una mica de confiança per presumir-ne davant família o amistats. Ah! I ara que ve l’estiu, només recordar que el blanquejament d’anus no és amic del sol i els experts recomanen fugir-ne de l’exposició que podria ser contraproduent. Contraproduent ara, perquè anys enrere uns altres influencers es van fer famosos lloant els beneficis de prendre banys de sol diaris... per l’anus. Deien que era una porta d’entrada d’energia al cos humà, mantenia la salut i allargava la vida. Els primers casos de socarrim de la ullera per un bronzejament excessiu van fer perdre interès per la pràctica. Veurem què passa ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia