Opinió

A la tres

Bocamolls

“Per proclamar la “dictadura”, amenaçar amb un “cop per cop” i sobretot per un inigualable “fill de puta” a Sánchez, la campiona ha de ser Díaz Ayuso

La investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol ja és història. El resultat, 179 vots afirmatius contra 171; 12.506.682 vots a les urnes contra 11.177.348. De primer de democràcia, per a vergonya de la colla de bocamolls que fa setmanes que es rebolquen en el fang amb els ulls desorbitats, traient espuma per la boca i demostrant una preocupant incapacitat per pair l’evidència, que és cartesiana, és democràtica i, el pitjor de tot, és molt constitucional. Manen els vots, la representació parlamentària i la capacitat de trenar pactes i obtenir suports. Ho saben la filera de presidents autonòmics i alcaldes del PP que governen gràcies al suport de Vox i ho sap, perfectament, Alberto Núñez Feijóo, que va presentar candidatura i va fracassar. Perquè està pitjor que sol, o sigui mal acompanyat. Que surti a l’estrada a dir que avui no és president del govern “perquè no ha volgut” és de manual d’autoajuda. Un hit només superat per l’acusació a Sánchez de “corrupte”, per haver tingut la capacitat de dialogar, pactar i aconseguir els suports necessaris. O per haver-los passat la mà per la cara. Tot plegat una modesta aportació al pasapalabra patrocinat per la confraria del Cara al sol que fa dies que posa a concurs qui la diu més grossa, més maleducada, més farsant i, en definitiva, més pobra amb l’objectiu de deshumanitzar l’adversari. Molts ho han intentat. “Traïdor”, “colpista”, “autòcrata”, “dictador”, “corrupte”, “felón”, “il·legítim”, “Hitler”... per vendre Espanya o trencar-la o humiliar-la, o abolir l’estat de dret, o carregar-se la Constitució, la separació de poders, o posar fi a la democràcia o..., però la crua realitat acaba superant la ficció i la campiona dels bocamolls no pot ser cap altra que Isabel Díaz Ayuso, per proclamar la “dictadura”, per amenaçar amb un “cop per cop” i sobretot pel seu inigualable “fill de puta” adreçat a Pedro Sánchez en seu parlamentària, autoresum de la brevetat intel·lectual de la presidenta honorífica de Tabarnia i alhora portaveu de la cort madrilenya que parasita des de fa segles l’Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia